CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

vineri, 26 februarie 2010

Some issues

Pentru ca in ultima vreme s-au "adunat" mai multe comentarii, speculatii, comenzi pe care nu am reusit sa le onorez din cauza unor probleme personale, ma simt nevoita sa ma justific in fata unor persoane care merita atentia mea si alaturi de care am colaborat foarte bine. In primul rand, cum veti vedea mai jos, am sters aproape toate produsele existente pe blog. Desi anumite lucruri mai sunt pe stoc, pana in momentul in care nu voi reusi sa imi organizez produsele existente am decis sa le elimin pe toate. In al doilea rand, am lasat 3 produse, nu pentru ca mai vreau sa le vand, ci pentru ca se bucura de cateva comentarii foarte haioase pe care vreau sa le vedeti si dvs. Eu personal, imi asum responsabilitatea atat pentru aprecieri cat si pentru critici, si mi-ar fi placut foarte mult, ca si persoana inspirata in asemenea comentarii sa aiba o identitate. Nu ma simt nevoita in niciun fel sa-i raspund, ar fi pentru mine o pierdere de timp si energie, daca voi simtiti nevoia sa o faceti, sa o completati in vreun fel, toate comentariile vor fi publicate. In ultimul rand, uitandu-ma la primul post de cand am deschis acest blog, imi dau seama ca se fac aproape doi ani de cand am acest mic hobby comercial. Timp in care nu m-am imbogatit in urma acestui blog (cred ca majoritatea produselor, unele chiar noi fiind, au fost vandute mai ieftin decat au fost cumparate) si timp in care am primit zeci de colete retur si am simtit pe pielea mea si in portofel, ce inseamna neseriozitatea anumitor persoane. Acestea fiind spuse... v-am pupat dulce!

3 comentarii:

Anonim spunea...

ce e IDM?

cris spunea...

eu sper sa revii cat mai curand :)

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

http://www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!